TEAMBUILDING

Mike van Dijk (52) brengt je als groep met een lach over de streep. Heeft ervaring om groepen te motiveren, te stimuleren en je te leren om het beste van de ander naar boven te halen. Door elkaars kwaliteiten te zien en ze goed te benutten maakt je je als team onoverwinnelijk. De trots op de ander, de trots op het gehele team maakt de vreugde in het behalen van doelen vele malen groter. En geniet niet alleen bij de streep, maar vooral ook juist onderweg naar die streep.

” In 2018 hebben we met een groep van 21 (waarvan de meeste niet-lopers) de marathon van New York ,stuk voor stuk en als team uitgelopen. De maandenlange trainingen daarvoor en de uiteindelijke loop zijn voor ons allemaal een fantastische blijvende herinneringen. Waar het omgaan met tegenslagen het individuele gevecht, waarbij de hulp, de motiveerde en opbeurende woorden van de andere in de groep weer ruimte geeft om weer door te kunnen. Je knokt voor elkaar, om uiteindelijk samen het maximale van alle individuen te bereiken”.

“Dat is het mooiste wat er bestaat”.

TEAMBUILDING IS EEN VERZAMELNAAM VOOR EEN REEKS GROEPSACTIVITEITEN WAARBIJ SAMENWERKING CENTRAAL STAAT.

DOEL VAN DEZE ACTIVITEITEN IS OM ONDERLINGE SAMENWERKING, SOCIALE BINDING, VERTROUWEN, GROEPSDYNAMIEK EN EFFICIËNTIE TE CREËREN BINNEN EEN GROEP MENSEN.

Bij Destemir B&B en Outdoor Sports gaan we er op uit. De Larense Wildernis in.. met elkaar. Of je nu een geoefende sporter bent of je juist helemaal niets met sport hebt. Doel? Om met elkaar lachend en trots over de finish te komen. De opdrachten zijn gericht op communicatie en het geven van feedback. We zullen met elkaar problemen oplossen. Hindernissen overwinnen. Er zal een planning moeten worden gemaakt, waarbij onderling vertrouwen vereist is.

Teambuilding: code TT (Till Tomorrow).

Een geheel verzorgde / actief dagprogramma met overnachting.
Naast de actieve bezigheden zoals een bootcamp, hiking/running en een mountainbike tour is er tijd voor een heerlijke lunch en diner. Na de welverdiende overnachting kun je nog even genieten van het ontbijt voor je weer huiswaarts keert.

Het programma wordt samen met uw wensen samengesteld en heeft verschillende mogelijkheden Het programma start vanaf 10:00h en duurt tot 10:00 de volgende dag. Maximaal 6 deelnemers voor overnachting in het huis.
Informeer naar de mogelijkheden en kosten.

Teambuilding: code DD (D-Day)

Zoals in code TT besproken maar zonder een overnachting en ontbijt: “Just that day“.

Het programma start vanaf 10:00h en duurt tot 19:00. Maximaal 12 deelnemers.
Informeer naar de mogelijkheden en kosten

Wordt het
TeamBuilding
code TT
of DD 🤔

%d bloggers liken dit: